Nyhetsbrev Våren 2024

Gårdstädning och Föreningsstämma

Våren är på väg med hagel, regn och sol i en salig röra men snart kommer vi kunna njuta av vår fina gård och använda grillen. 

Stamspolningen. 
Vi har fått rapport från Svensk Röranalys och vi har en godkänd stamspolning. De boenden som har avvikelser kommer att få mail om rättelse då det är viktigt att entreprenörer ska kunna utföra sitt uppdrag. Vid förhinder så blir den boende ersättningsskyldig för extra kostnader. Mångas ventilationer rapporterades smutsiga, ta och rensa dina ventiler årligen och i år är det även dags för OVK. 

Gårdsstädning och fest 25 april 18:00.
I år tar vi och städar av gården på kvällen och sätter igång grillen för första gången. Vi kommer bjuda på mat och alkoholfritt och vill någon ta med något så säg till. 

Skräphämtarna hämtar grovsopor 26 april 08:00.
Från söndag 21 april till och med städdagen så går det bra att ställa grovsopor på gården. Då vädret är ostadigt så ställs allt på presenning som även täcker allt. Det blir trevligare för killarna som hämtar att bära grejerna då. 

Nytt kodlås i maj.
Styrelsen har upphandlat ett nytt kodlåssystem Step Lock till alla gemensamma utrymmen, mer information kommer. 

Föreningsstämma 30 maj 2024 18:00.
Skriv upp datumet! Kallelse kommer senast 4 veckor innan mötet. Tänk redan nu på om du vill bidra i styrelsen, har något att ta upp eller vill fixa något till mötet.

Ni är givetvis alltid välkomna med era synpunkter och frågor, skicka ett mail till info@kroken4.se eller ta gärna en titt in på hemsidan www.kroken4.se där det finns information om det mesta. Ni som är nya grannar eller inte får mail ifrån oss får gärna skicka oss ett mail ifall vi saknar era e-postadresser. 

Soliga vårhälsningar,
Styrelsen BRF Kroken 4